Back to top

een fabelachtige odyssee

Onze Geschiedenis

Makifornia is ontstaan tijdens een fabelachtige odyssee door Japan. In de dorpen en de steden van dat land ontdekten we een rijke en vooral lekkere cultuur.
We waren meteen verkocht!
Uw smaakpapillen worden hier verwend door een buitengewone symbiose tussen het Westen en het Verre Oosten, tussen de moderne en de traditionele keuken. ‘Maki’ is geïnspireerd op het Land van de Rijzende Zon en ‘Fornia’ verwijst naar Californië en zijn bekende ‘California Rolls’. Het huwelijk tussen het Keizerrijk en de Nieuwe Wereld leverde ons een bruidschat met de meest verrassende culinaire smaken. Makifornia nodigt u graag uit voor een gastronomisch avontuur dat een waaier van Japanse gerechten combineert met een assortiment spijzen met een Westerse toets.

Onze missie

We willen onze genodigden een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen met de buitengewone gastvrijheid van MAKIFORNIA in een kader dat de Japans traditie verenigt met hedendaagse kunst.

Tevredenheid van onze gasten

Onze voornaamste bekommernis is de klant, want zij zijn de beste juryleden en dus ook de beste promotors van ons restaurant.

Innovatie

Wij willen steeds verder evolueren en we leggen de lat altijd wat hoger in onze kookkunst, onze service en ons aanbod aan de klanten. Onze queeste is steeds de nieuwste producten en de nieuwste bereidingstechnieken vinden, zodat de ontdekking van nieuwe smaken en texturen de smaakpapillen van onze gasten in verrukking kan brengen.

Teamwork en respect

Het houden van een restaurant vinden wij een mooi en nobel beroep. Wij omringen ons daarom met competente en gepassioneerde medewerkers. Wij laten onze medewerkers tot bloei komen en we zorgen ervoor dat ze hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Met een professionele en attente service die zich onderscheidt van de andere spelers op de markt dragen ze bij tot het genot van onze gasten.

Integriteit

Door te blijven focussen op onze missie en onze waarden kunnen we een onberispelijke kwaliteit eisen van onze leveranciers en die vervolgens aanbieden aan onze klanten.